Keynote Spreker

Keynotes geven is één van mijn passies. Na veel twijfelen en aanporren durf ik er eindelijk voor gaan. Mensen vertellen dat ik iets kan wakker maken, dat ik hen bewust kan maken dat er verschillende opties zijn. Dat ik ze kan empoweren om met hun eigen passies en talenten aan de slag te gaan.  Dat ik eerlijk mijn openhartig en authentiek verhaal kan brengen.

Liefs
Sylvia

Sylvia Feytons

De Kracht van Falen!

Vanuit mijn persoonlijk falen (faillissement Book in a Box) vertel ik hoe ik de kracht gevonden heb om terug op te staan. Daarnaast probeer ik het publiek te inspireren om uit hun eigen faalmomenten (grote of kleine) kracht te putten en te leren. Er wordt dieper ingegaan op volgende onderwerpen: hoe ga je om met faalangst en onzekerheid, hoe vind je de kracht in jezelf om je innerlijk leiderschap op te nemen en terug op te staan na een tegenslag.

Product IK!

Iedereen is druk bezig. Het gezin, een eigen bedrijf of een job waar je helemaal in opgaat. In al deze drukte vergeten mensen vaak dat ze zelf hun grootste asset zijn. Denk maar aan Steve Jobs, Hans Bourlon, Gert Verhulst, Wouter Torfs, Marc Coucke, Ann Claes,.. Het zijn één voor één boegbeelden en sterkhouders van hun bedrijf. Maar daarnaast zijn het ook gepassioneerde mensen, die bewust omgaan met hun talenten en daarbij heel authentiek en intuïtief zijn. Ze kennen zichzelf (door vallen en opstaan). Ze hebben hun talenten weten te verbinden met hun passie. Met de keynote speach wil ik vooral inspireren. Hij is geschikt voor zowel bedrijfsleiders, CEO’s, werknemers, … Eigenlijk maakt het niet uit welke rol je oppakt binnen een bedrijf. Iedereen kan met “Product IK” bezig zijn!

Het creëren van je eigen realiteit door het opnemen van je innerlijk leiderschap!

In deze keynote worden verschillende thema’s uit De kracht van falen en Product IK uitgelicht. Mijn model bestaat uit drie elementen: ‘talenten’, ‘passie’ en ‘lichaam’. Indien elk van deze elementen voldoende aandacht krijgt en ze in balans zijn, kan je de nodige kracht ontwikkelen om je innerlijk leiderschap op te nemen. Oefen jij een job uit waarin je jouw passie en talenten kwijt kan? Verzorg je jouw lichaam? Het belang van een bepaald element verschilt van persoon tot persoon. Ik noem dit de toegangspoort tot je innerlijk leiderschap. Ikzelf kan enkel maar gezond eten en met mijn lichaam bezig zijn als ik mijn passie volg en mijn talenten uitoefen. Enkel als de drie elementen voldoende aanwezig zijn, voel ik mij krachtig genoeg om mijn dromen na te jagen en ze in realiteit om te zetten.